fbpx
Ενθάρρυνση της ανάπτυξης και της εξέλιξης με ταυτόχρονη ανάπτυξη της αυτογνωσίας για μια ολοκληρωμένη ζωή - Τριήμερο σεμινάριο για αυτογνωσία Insight I, 7-9 Οκτωβρίου, Annabelle Hotel, Πάφος Κύπρος

9 χαρακτηριστικά που όλοι πρέπει να έχουμε για να αποκτήσουμε θετική αυτοαντίληψη

9 Traits We All Must Have To Attain Positive Self-Perception picture

1. Σταματήστε να ασχολείστε με το παρελθόν

 Αν πιάνετε τον εαυτό σας να μένει στα χρονικά της ιστορίας, μετανιώνοντας για το παρελθόν σας και τα λάθη που κάνατε, τότε αυτό είναι το τέλειο παρασκεύασμα για την καταστροφή. Οι άνθρωποι που πιστεύουν στη δύναμη της θετικής αυτοαντίληψης θα πρέπει να επικεντρωθούν στον σημερινό τους εαυτό και να προχωρήσουν μπροστά.

2. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε στον εαυτό σας

 Όλοι αντιμετωπίζουν αρνητικά συναισθήματα. Αντί να τα τσιμεντάρουμε στις βασικές μας πεποιθήσεις, πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από προσωρινά συναισθήματα. Αντί να θεωρείτε τον εαυτό σας απαίσιο υπάλληλο και να θρηνείτε για τα λάθη που κάνετε, είναι καλό να σκεφτείτε ότι το λάθος σίγουρα επηρέασε την απόδοση και την ευτυχία μου, αλλά θα προχωρήσω και θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία για να αποδώσω καλύτερα.

3. Καλωσορίστε όλα τα είδη ανατροφοδότησης

 Αν θέλετε να γίνετε καλύτερος εκτελεστής, πρέπει να ανταποκρίνεστε καλύτερα στην κριτική και την ανατροφοδότηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να εστιάζετε στις θετικές πτυχές κάθε κατάστασης και να ακούτε προσεκτικά τις προοπτικές χωρίς να αισθάνεστε αμυντικοί.

4. Εμπιστευτείτε την προσωπική σας κρίση

Αν πιστεύετε στη δύναμη του να πιστεύετε αυτό που βλέπετε, θα πρέπει να έχετε πιο θετικές και υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις. Νιώστε άνετα να εκφράζετε τη γνώμη σας και μην απογοητεύεστε αν οι άλλοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας. Μάθετε να βαδίζετε στο ρυθμό του δικού σας τυμπάνου.

5. Δείτε τον εαυτό σας ως πολύτιμο, ικανό και έξυπνο

Οι άνθρωποι που βλέπουν τον εαυτό τους ως ικανό και έξυπνο μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και είναι πιο ανθεκτικοί όταν αντιμετωπίζουν αναποδιές. Κινούνται στον κόσμο με αυτές τις θετικές ιδιότητες στο επίκεντρο όλων των αλληλεπιδράσεών τους, οι οποίες τους καθιστούν ισχυρότερους συναισθηματικά και διαπροσωπικά.

6. Γιορτάστε τις μικρότερες νίκες

 Αν θέλετε να είστε ένα άτομο με θετική αυτοαντίληψη, πρέπει να γιορτάζετε ακόμα και τις μικρότερες νίκες σας και να μη ζείτε με τα πρότυπα κανενός άλλου εκτός από τα δικά σας. Υπερασπιστείτε την επιτυχία σας και υπενθυμίστε στον εαυτό σας τη συνεχή πρόοδό σας. Γίνετε ο μεγαλύτερος μαζορέτα σας.

7. Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους

 Επικεντρωθείτε στα μοναδικά σας πλεονεκτήματα για να χτίσετε τη θετική σας αυτοαντίληψη. Μην συγκρίνετε τις αδυναμίες σας με την αριστεία των συναδέλφων σας. Αν αισθάνεστε επιτυχημένοι μετά από μια μεγάλη παρουσίαση στη δουλειά, απολαύστε το κατόρθωμα, αντί να αναπαράγετε στο μυαλό σας την παρουσίαση του συναδέλφου σας.

8. Η τελειότητα είναι μια ψευδαίσθηση

Η τελειότητα είναι εχθρός του καλού. Όταν στοχεύετε σε αυτήν, θέτετε ανέφικτα πρότυπα για τον εαυτό σας που θα οδηγήσουν μόνο σε απογοήτευση και πονοκεφάλους.

9. Αναπτύξτε νοοτροπία ανάπτυξης

 Αν έχετε νοοτροπία ανάπτυξης, θα αναγνωρίζετε και θα αποδέχεστε τις αδυναμίες αντί να τις αποφεύγετε. Θα δώσετε προτεραιότητα στη μάθηση αντί να αναζητάτε την έγκριση και θα κατανοήσετε τις αποτυχίες ως μια ευκαιρία για να αναπτυχθείτε. Οραματιστείτε συγκεκριμένα τους στόχους και την ανάπτυξή σας.

 Ο δρόμος προς την αυτοανάπτυξη είναι ένα ατελείωτο ταξίδι, καθώς κάθε μέρα γίνεστε όλο και καλύτεροι. 

Μην χάσετε νέα
& εκδηλώσεις από εμάς!

Εγγραφείτε->

* indicates required

Insight I

Το σεμινάριο, το οποίο έχει προσελκύσει πάνω από δύο εκατομμύρια άτομα από περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Insight II

ανοίγει την καρδιά σας με το να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας κρατούσε πίσω στη ζωή σας και να αγκαλιάσετε τον πραγματικό σας εαυτό.

Insight III

Βασιζόμενο σε αυτά που μάθατε, το Insight III έχει να κάνει με το να σας κεντράρει στην καρδιά σας, σε ένα περιβάλλον φροντίδας και αναζωογόνησης.

Σεμινάρια Εφήβων

Σύντομα στην Κύπρο…

Επόμενες εκδηλώσεις
Κοντά σας

Insight 1, Insight Cyprus

Insight I

Το σεμινάριο, το οποίο έχει προσελκύσει πάνω από δύο εκατομμύρια άτομα από περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Και τώρα σας προσκαλούμε!

Κανονική τιμή: 500 EUR
Πρώιμο πουλί: 300 EUR

Days
Hours
Minutes
Seconds