fbpx

ΈΝΑ 3ΉΜΕΡΟ ΖΩΝΤΑΝΌ ΣΕΜΙΝΆΡΙΟ

Αν έχετε τη διάθεση να αναπτυχθείτε και να μάθετε, αυτό
είναι για εσάς.

Ανακαλύψτε έναν συναρπαστικό, νέο τρόπο για να ξεκλειδώσετε την προσωπική σας ανάπτυξη και να απελευθερώσετε το κρυμμένο δυναμικό σας σε μόλις τρεις ημέρες

Ξεπεράστε κάθε περιορισμό και χτίστε ακλόνητη αυτοπεποίθηση και βιώστε πραγματική αφθονία σε υγεία, πλούτο και αγάπη - Εγγυημένα.

👇 ΠΑΊΞΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ 👇

23-25 Ιούνιος 2023
Ξενοδοχείο Annabelle, Πάφος

Ημέρες
Ωρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Το σεμινάριο έχει προσελκύσει πάνω από δύο εκατομμύρια ανθρώπους από περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Και τώρα σας προσκαλούμε να το ζήσετε κι εσείς.

Ακούστε τι θα πάρετε:

(Αξία 500 ευρώ)

Δείτε τι θα πάρετε με την εγγραφή σας στο σεμινάριο INSIGHT:

Πρόσβαση στο τριήμερο εντατικό ζωντανό σεμινάριο, αξίας 500 ευρώ, όπου θα λάβετε 30 ώρες εκπαίδευσης και καθοδήγησης από ειδικούς.

Ένας διαμεσολαβητής με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει μέσα από τη διαδικασία της αυτογνωσίας και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέες συμπεριφορές και τρόπους ύπαρξης που θα φέρουν μια ζωή που θα αγαπάτε.

Ένα ολοκληρωμένο βιβλίο εργασίας γεμάτο με εργαλεία και ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε τις διδασκαλίες του σεμιναρίου στην καθημερινή σας ζωή.

Πάνω από 100 εργαλεία για την καθημερινή ζωή, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να αναπτύσσεστε και να εξελίσσεστε και μετά το τέλος του σεμιναρίου.

Μια κοινότητα ομοϊδεατών που θα σας υποστηρίξουν και θα σας ενθαρρύνουν στο ταξίδι σας. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε μηνιαίες εκδηλώσεις όπου μπορείτε να συνδεθείτε και να μάθετε από άλλα μέλη.

(Αξία 200 ευρώ)

(Αξία 25 ευρώ)

(Αξία 25 ευρώ)

(Αξία 100 ευρώ)

Συνολική αξία - 850 ευρώ

Early Bird Μονό Εισιτήριο | 300 ευρώ

Early Bird Διπλό Εισιτήριο | 500 ευρώ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ
ΤΩΡΑ

Γίνετε υπεύθυνοι για τη ζωή σας με το INSIGHT! Το επαναστατικό 3ήμερο ζωντανό σεμινάριό μας σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε από ειδικούς και να αποκτήσετε τα έξυπνα εργαλεία που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο ή δυσκολία που μπορεί να σας εμποδίζει να επιτύχετε τη βέλτιστη επιτυχία.
Ξεκλειδώστε τις δυνατότητές σας σήμερα και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ευδοκιμήσει!
 
Χρησιμοποιώντας το INSIGHT, μπορείτε πραγματικά να μεταμορφώσετε τη ζωή σας με τρόπους που μπορεί να σας φαίνονταν αδύνατοι πριν. Ακολουθούν μερικά από τα οφέλη:
 
✅ Θα μάθετε πώς να επικοινωνείτε καλύτερα και να εντοπίζετε γρήγορα τις συγκρούσεις, ώστε να επιλύονται ομαλά και με αυτοπεποίθηση.
 
Θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τι προκαλεί αυτά τα ζητήματα στις ρίζες τους και να τα χειριστείτε με χάρη, προστατεύοντας παράλληλα τον εαυτό σας ή τα συμφέροντα της επιχείρησής σας.
 
Η επίλυση των συγκρούσεων γίνεται πανεύκολη υπόθεση όταν αποκτήσετε αυτή την κατανόηση!

✅ Ξεπεράστε τις δυσκολίες του παρελθόντος σας και αρχίστε να ζείτε σε αφθονία – Μάθετε πώς να απελευθερώνετε τα αρνητικά συναισθήματα που στέκονται στο δρόμο σας, καθώς και να θεραπεύετε τυχόν τραύματα που μπορεί να κρατάτε. Αυτό θα σας οδηγήσει στο να ανοίξετε τον εαυτό σας για νέες ευκαιρίες και εμπειρίες, επιτρέποντας στην υγεία, τον πλούτο και την αγάπη να ρέουν άφθονα σε όλες τις πτυχές της ζωής.

✅ Αποκτήστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ικανότητες ομιλίας – Μάθετε πώς να ενισχύετε την αυτοπεποίθησή σας, να επικοινωνείτε αποτελεσματικά, να μεταδίδετε κύρος, να συνδέεστε με τους ακροατές, να εξουδετερώνετε τη συστολή και το σκηνικό φόβο.
✅ Περιστοιχίστε τον εαυτό σας με μια κοινότητα εμπνευσμένων και ενθαρρυντικών φίλων, οι οποίοι επικεντρώνονται στην προσωπική ανάπτυξη. Η σύνδεση με αυτά τα άτομα που μοιράζονται τα ίδια πάθη με εσάς μπορεί να αποβεί εξαιρετικά ωφέλιμη – όχι μόνο θα μάθετε από αυτούς, αλλά θα επωφεληθείτε και από τις μηνιαίες εκδηλώσεις που παρέχουν άφθονες ευκαιρίες για να συνεχίσετε την ανάπτυξή σας μαζί.

✅ Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας ξεπερνώντας τα αόρατα εμπόδια που σας κρατούσαν πίσω. Με το INSIGHT, θα μάθετε πώς να εντοπίζετε και να εξαλείφετε τις αυτοκαταστροφικές σκέψεις και τα συναισθήματα για τον εαυτό σας. Θα εδραιώσετε μια ισχυρή αίσθηση της αξίας, ώστε να μπορέσετε να γίνετε η καλύτερη εκδοχή αυτού που ΣΑΣ έχει γραφτεί να είστε!

Και όλα αυτά χωρίς:

❌ Ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ σε ψυχολόγους: Η παραδοσιακή θεραπεία μπορεί να είναι ακριβή και χρονοβόρα. Με το INSIGHT, θα έχετε πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία και τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε συγκρούσεις, να θεραπεύσετε τραύματα και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, όλα αυτά μέσα σε μόλις 3 ημέρες, χωρίς την ανάγκη για συνεχείς συνεδρίες θεραπείας.

❌ Συμμετοχή σε πάνω από 250 διαφορετικές εκδηλώσεις: Πολλά προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης απαιτούν την παρακολούθηση πολλαπλών εκδηλώσεων, εργαστηρίων ή μαθημάτων. Με το INSIGHT, θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μόνο τριήμερο σεμινάριο, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα.

❌ Αναρωτιέστε πώς να το κάνετε: Με το INSIGHT, θα έχετε μια διαδικασία βήμα προς βήμα να ακολουθήσετε, με έναν διαμεσολαβητή που έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας να σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα. Δεν θα χρειαστεί να τα βρείτε μόνοι σας, θα έχετε ένα σχέδιο επιτυχίας.

❌ Σπατάλη χρόνου σε αναποτελεσματικές μεθόδους: Πολλές μέθοδοι προσωπικής ανάπτυξης δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένες ή δεν είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Με το INSIGHT, θα έχετε πρόσβαση σε τεκμηριωμένα εργαλεία και τεχνικές που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές και θα λάβετε επίσης μια εξατομικευμένη προσέγγιση για την ανάπτυξη και την εξέλιξή σας.

❌ Αισθάνεστε μόνοι και χωρίς υποστήριξη: Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους επειδή δεν έχουν την υποστήριξη άλλων. Με το INSIGHT, θα γίνετε μέλος μιας κοινότητας ομοϊδεατών που θα σας παρέχουν την ενθάρρυνση, την καθοδήγηση και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Όλα αυτά είναι εφικτά μετά την παρακολούθηση του τριήμερου σεμιναρίου INSIGHT.
 
Αν είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε μια ζωή γεμάτη ικανοποίηση και επιτυχία, το πρώτο βήμα είναι να κατανοήσετε τον εαυτό σας.
Το INSIGHTS παρέχει ένα αποτελεσματικό μονοπάτι αυτο-αναστοχασμού, επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε τυχόν ασυνείδητες συμπεριφορές που μπορεί να εμποδίζουν την πρόοδο προς τους στόχους σας.
Με αυτή την εργαλειοθήκη, αποκτήστε εικόνα των διαφορετικών προσεγγίσεων, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε το μέλλον των ονείρων σας!
Τώρα είναι η ευκαιρία σας- μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να περάσει!
Η επίτευξη της ζωής που πάντα επιθυμούσατε είναι εφικτή με το να είστε αυθεντικοί, να ξεπερνάτε τα όποια ψυχικά εμπόδια και να κατακτάτε νέες συνήθειες για να επιτύχετε μια ζωντανή, ουσιαστική ύπαρξη.
 
Η ζωή με πάθος, σθένος και πρόθεση μπορεί να γίνει δική σας – αν μόνο ξέρετε πώς!

Ξεκλειδώστε το πλήρες δυναμικό σας σήμερα με το INSIGHT – είναι ώρα για μεταμόρφωση!
Με το INSIGHT, θα είστε σε θέση να μεταμορφώσετε τη ζωή σας με τρόπο που ποτέ δεν πιστεύατε ότι ήταν εφικτός.

Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας κρατούσαν πίσω και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια ζωή που θα αγαπάτε.

ΈΝΑ 3ΉΜΕΡΟ ΖΩΝΤΑΝΌ ΣΕΜΙΝΆΡΙΟ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ι

Το σεμινάριο INSIGHT είναι κάτι περισσότερο από μια τριήμερη εκδήλωση – είναι μια ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας.
 
Παρακολουθώντας το σεμινάριό μας, θα αποκτήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για την επίτευξη πραγματικής ολοκλήρωσης και την οικοδόμηση ενός ευημερούντος μέλλοντος.
Με αυτή την επαναστατική εμπειρία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ζωή σας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια!
 
Το σεμινάριο θα σας δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων, τόσο ως μέρος ομάδων όσο και ατομικά, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τα όρια στην καριέρα και την προσωπική σας ζωή.
 
Οι έμπειροι γυμναστές μας θα δημιουργήσουν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα όπου μπορείτε να ξεπεράσετε τα όρια της άνεσης και να φτάσετε σε νέα ύψη επιτυχίας!
Με το σεμινάριο INSIGHT, δεν αποκομίζετε μόνο πολυάριθμα οφέλη, αλλά καλλιεργείτε και την αίσθηση της κοινότητας.
 
Ενώνοντας τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα και τους ίδιους στόχους με εσάς, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε υπευθυνότητα, ενώ προσπαθείτε να κάνετε τις πιο επιθυμητές αλλαγές στη ζωή σας να παραμείνουν μακροπρόθεσμα!
 
Επιπλέον, το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στην καλλιέργεια ικανοτήτων ηγεσίας και δημόσιας ομιλίας – ικανότητες ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σε κάθε περιβάλλον.
Όταν ενταχθείτε στο INSIGHT, θα κατανοήσετε νέες μεθόδους για την επίλυση συγκρούσεων, την επούλωση τραυμάτων του παρελθόντος, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας και τη συγκρότηση μιας ομάδας ενθαρρυντικών συναδέλφων!
 
Για περισσότερα από 44 χρόνια, ο οργανισμός μας έχει βοηθήσει 2 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους και να αναβαθμίσουν τη ζωή τους.
 
Με το INSIGHT, μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε μια ζωή που ξεπερνά τις πιο τρελές σας προσδοκίες!

Ετοιμαστείτε για ένα ανεπανάληπτο ταξίδι ανάπτυξης, καθώς αναλαμβάνετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας με εμάς στο πλευρό σας.

Ένα μήνυμα από τον διαμεσολαβητή σας για τις πληροφορίες:

Mike Connor

5 ΛΟΓΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΆΡΙΟ INSIGHT

✅ ΛΟΓΟΣ #1: Εδώ και 44 χρόνια, το INSIGHT είναι αφιερωμένο στο να ξεκλειδώνει τις δυνατότητες των ατόμων και να τους εμπνέει σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας.

Με την παροχή ουσιαστικών εργαλείων και εμπειριών που προωθούν την προσωπική ανάπτυξη, έχουμε βοηθήσει αμέτρητους ανθρώπους να δημιουργήσουν περισσότερη αφθονία στη ζωή τους, ενώ παράλληλα νιώθουν πραγματικά ικανοποιημένοι.

Το πρόγραμμά μας υπόσχεται να βελτιώσει την αυτογνωσία σας, να οξύνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και τη συναισθηματική σας νοημοσύνη, ενώ σας διδάσκει πώς να θέτετε και να υλοποιείτε προσωπικούς στόχους.

Συν τοις άλλοις, οι συμμετέχοντες συχνά αναφέρουν μια πιο θετική προοπτική για τη ζωή, ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, καθώς και ανθεκτικότητα και καλύτερες σχέσεις!

✅ ΛΟΓΟΣ #2: Το σεμινάριο INSIGHT σας προσφέρει πρόσβαση σε μια τεράστια παγκόσμια κοινότητα ατόμων που εστιάζουν στην προσωπική και επαγγελματική τους άνοδο.

Με ένα από τα πιο εκτεταμένα δίκτυα στον τομέα της αυτοβελτίωσης, θα αποκτήσετε ατελείωτες ευκαιρίες για συνεργασία, σύνδεση και εκπαίδευση. Ξεκλειδώστε τις δυνατότητές σας με αυτόν τον απίστευτο πόρο!

Οι δύσκολες στιγμές μπορούν να γίνουν λίγο πιο εύκολα διαχειρίσιμες όταν έχετε την υποστήριξη μιας συμπονετικής ομάδας. Είτε πρόκειται για μια ενθαρρυντική λέξη από ένα άλλο μέλος είτε απλώς για λίγη εικονική στοργή από τον μέντορά σας, το να είστε μέλος μιας κοινότητας επιτρέπει μια ατμόσφαιρα που βοηθάει να φέρνετε παρηγοριά και επιβεβαίωση για να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές.

Η συμμετοχή σε μια μεγάλη κοινότητα έχει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων, με σημαντικότερο τη δυνατότητα να συνομιλείτε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο – άτομα που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και κοινωνικούς χώρους. Μέσω αυτού του δικτύου, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε πολύτιμες σχέσεις που θα μπορούσαν να σας ανοίξουν πόρτες στον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς και να σας δώσουν μοναδικές γνώσεις για τον κόσμο μας.

Συμμετέχοντας σε ουσιαστικές συζητήσεις με ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο και εμπειρίες, μπορείτε να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις που θα μπορούσαν όχι μόνο να εφαρμοστούν στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και να εμπλουτίσουν τις προσωπικές σας προσπάθειες. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε μέσα από τις ιστορίες των άλλων και να αποκτήσετε νέες προοπτικές που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Με την ένταξή σας σε μια μεγάλη κοινότητα, ανοίγεστε σε μια σειρά από ευκαιρίες ανάπτυξης!

Η κοινότητα Insight προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα για σύνδεση και ανάπτυξη, με μια σειρά δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την αίσθηση του ανήκειν. Είτε εικονικά είτε αυτοπροσώπως, οι συναντήσεις και τα αποχωρητήριά μας έχουν σχεδιαστεί για να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, ενώ παράλληλα παρέχουν ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Αδράξτε την ευκαιρία και ελάτε μαζί μας στο ταξίδι σας προς την αυτοβελτίωση!

Η ένταξη σε έναν υποστηρικτικό κύκλο ομοϊδεατών μπορεί να βοηθήσει να καταπνίξετε τα αισθήματα μοναξιάς, συνδέοντάς σας με μια μεγάλη ποικιλία ατόμων. Προσφέρει επίσης ορατότητα και εκπροσώπηση για όσους συχνά παραβλέπονται ή περιθωριοποιούνται, καθώς και την ευκαιρία να συνεισφέρετε πίσω με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Στην ουσία, το να είστε μέλος αυτής της κοινότητας παρέχει την ευκαιρία να δημιουργήσετε ουσιαστική αλλαγή σε παγκόσμια κλίμακα.

Με την εγγραφή σας στο σεμινάριο Insight, θα γίνετε μέλος μιας ισχυρής και επιβεβαιωτικής κοινότητας αφιερωμένης στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Με άφθονους πόρους για υποστήριξη, δημιουργία σχέσεων και μάθηση, η συλλογικότητα Insight είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα στην πορεία σας προς την επιτυχία.

✅ ΛΟΓΟΣ #3: Αναζωπυρώστε μια μεταμόρφωση που αλλάζει τη ζωή σας μέσα σε μόλις τρεις ημέρες με τη δύναμη του προγράμματός μας.

Έχετε εξαντληθεί από τη στασιμότητα και την έλλειψη προόδου στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή; Το τριήμερο σεμινάριό μας Insight παρέχει μια έντονη, αλλά συμπαγή εμπειρία που μπορεί να δημιουργήσει άμεσες τροποποιήσεις και διαρκή επιτυχία.

Ονειρεύεστε να διώξετε οποιεσδήποτε αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις και αρνητικά μοτίβα σκέψης σε ένα χρονικό διάστημα μόλις τριών ημερών; Το σεμινάριό μας έχει δημιουργηθεί ειδικά για να σας υποστηρίξει στο ταξίδι σας για την αναγνώριση, αντιμετώπιση και υπέρβαση τυχόν εμποδίων που εμποδίζουν την πρόοδο προς την επίτευξη προσωπικών στόχων – καθώς και για την παροχή βασικών πληροφοριών, δεξιοτήτων και βασικών πόρων που είναι απαραίτητοι για να διασφαλιστεί η γρήγορη αλλά αποτελεσματική πρόοδος.

Η εντατική μορφή αυτού του σεμιναρίου προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργηθούν πιο ουσιαστικές και διαρκείς μεταμορφώσεις. Με την ολοκλήρωσή του, θα φύγετε με μια νέα σαφήνεια όσον αφορά τον σκοπό σας και τον τρόπο με τον οποίο ακριβώς θα τον επιτύχετε.

Επιπλέον, αυτό το σεμινάριο είναι προσαρμοσμένο ώστε να επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα θέματα όπως η ηγεσία, η προσωπική ανάπτυξη και οι επικοινωνιακές δεξιότητες. Αυτό σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από άκρως συναφείς πληροφορίες και εργαλεία που ανταποκρίνονται ειδικά στις ανάγκες σας. Με τον τρόπο αυτό, σας δίνεται η ευκαιρία να εστιάσετε πιο έντονα σε ορισμένους τομείς της ζωής σας που απαιτούν τη μεγαλύτερη προσοχή- επιτρέποντας την πραγματική ανάπτυξη σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Αδράξτε τη μέρα για να πετύχετε τη ζωή που πάντα θέλατε και εγγραφείτε στο σεμινάριο Insight! Σε τρεις μόνο ημέρες, μπορείτε να αξιοποιήσετε μια ισχυρή δύναμη μεταμόρφωσης.

Μην αφήσετε να περάσει άλλος ένας χρόνος χωρίς να σημειώσετε πρόοδο στο ταξίδι σας – γίνετε μέλος μας σήμερα!

✅ ΛΟΓΟΣ #4: Θα σας γλιτώσει από ένα ακόμη χρόνο αναβολής της επιτυχίας σας

Έχετε κουραστεί να αισθάνεστε κολλημένοι και αβέβαιοι για το πώς να πετύχετε τους στόχους σας; Το σεμινάριο INSIGNT είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια και να αναλάβετε δράση προς τη ζωή που θέλετε.

Φανταστείτε να αισθάνεστε σίγουροι για τις ικανότητές σας να θέτετε και να επιτυγχάνετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Φανταστείτε τον εαυτό σας με βελτιωμένες επικοινωνιακές δεξιότητες, μεγαλύτερη συναισθηματική νοημοσύνη και μια πιο θετική προοπτική για τη ζωή. Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα της μεταμορφωτικής δύναμης του σεμιναρίου INSIGHT.

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια που σας εμποδίζουν να επιτύχετε τους στόχους σας και να σας παρέχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προχωρήσετε πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας έχουν βοηθήσει αμέτρητα άτομα σαν εσάς να κάνουν μόνιμες αλλαγές στη ζωή τους.

Μην σπαταλήσετε άλλο ένα χρόνο από τη ζωή σας αναβάλλοντας την επιτυχία σας. Εγγραφείτε στο σεμινάριο INSIGHT και αρχίστε να παίρνετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας σήμερα.

✅ ΛΟΓΟΣ #5: Μηδενικός κίνδυνος για εσάς

Αν δεν έχετε καμία αξία από το σεμινάριο, μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσα στις επόμενες 24 ώρες μετά από αυτό και θα σας επιστρέψουμε το 100% των χρημάτων σας, χωρίς ερωτήσεις. Η μόνη προϋπόθεση είναι να συμμετάσχετε πλήρως και τις τρεις ημέρες.

Πείτε αντίο στις περιοριστικές πεποιθήσεις, την αυτοαμφισβήτηση και την ικανοποίηση με λιγότερα από όσα σας αξίζουν και καλωσορίστε σε έναν πιο φωτεινό, γεμάτο αυτοπεποίθηση και γεμάτο εαυτό...

Ξεκλειδώστε το πλήρες δυναμικό σας και επιτύχετε την επιτυχία

χωρίς να χάσετε την αίσθηση του εαυτού σας, χωρίς να θυσιάσετε την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ή χωρίς να νιώσετε ότι είστε εξουθενωμένοι και εξαντλημένοι.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΆ

(Αξία 500 ευρώ)

Δείτε τι θα πάρετε με την εγγραφή σας στο σεμινάριο INSIGHT:

Πρόσβαση στο τριήμερο εντατικό ζωντανό σεμινάριο, αξίας 500 ευρώ, όπου θα λάβετε 30 ώρες εκπαίδευσης και καθοδήγησης από ειδικούς.

Ένας διαμεσολαβητής με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει μέσα από τη διαδικασία της αυτογνωσίας και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέες συμπεριφορές και τρόπους ύπαρξης που θα φέρουν μια ζωή που θα αγαπάτε.

Ένα ολοκληρωμένο βιβλίο εργασίας γεμάτο με εργαλεία και ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε τις διδασκαλίες του σεμιναρίου στην καθημερινή σας ζωή.

Πάνω από 100 εργαλεία για την καθημερινή ζωή, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να αναπτύσσεστε και να εξελίσσεστε και μετά το τέλος του σεμιναρίου.

Μια κοινότητα ομοϊδεατών που θα σας υποστηρίξουν και θα σας ενθαρρύνουν στο ταξίδι σας. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε μηνιαίες εκδηλώσεις όπου μπορείτε να συνδεθείτε και να μάθετε από άλλα μέλη.

(Αξία 200 ευρώ)

(Αξία 25 ευρώ)

(Αξία 25 ευρώ)

(Αξία 100 ευρώ)

Συνολική αξία - 850 ευρώ

Early Bird Μονό Εισιτήριο | 300 ευρώ

Early Bird Διπλό Εισιτήριο | 500 ευρώ

23-25 Ιούνιος 2023
Ξενοδοχείο Annabelle, Πάφος

Ημέρες
Ωρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων έως και 24 ώρες μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου

Αν δεν έχετε καμία αξία από το σεμινάριο, μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσα στις επόμενες 24 ώρες μετά από αυτό και θα σας επιστρέψουμε το 100% των χρημάτων σας, χωρίς ερωτήσεις. Η μόνη προϋπόθεση είναι να συμμετάσχετε πλήρως και τις τρεις ημέρες.

Να τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ι

ΗΜΕΡΑ
#1

– Εγγραφές – 08:00 – 09:00
– Έναρξη – 09:00 – 21:30*
– Μεσημεριανό διάλειμμα -13:00 – 14:30
– Διάλειμμα για δείπνο – 19:00 – 19:40
– Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα μικρά διαλείμματα μεταξύ 15 και 20 λεπτών το καθένα.

#1: Δέσμευση στον εαυτό & Προσωπική Αποτελεσματικότητα

– Μάθηση των βασικών κανόνων: Πώς να δημιουργήσετε τη ζωή που αγαπάτε

– Κλειδιά για τη διατήρηση ισχυρών σχέσεων – οι σχέσεις αποτελούν τη βάση της προσωπικής και οικονομικής μας επιτυχίας

– Εντοπίστε τους ασυνείδητους περιορισμούς σας:

 • Ποιοι είναι οι λόγοι που σαμποτάρετε τον εαυτό σας,
 • Ποια είναι τα ασυνείδητα όρια που σας εμποδίζουν να πάτε στο επόμενο επίπεδο της ζωής σας,
 • Ποια είναι τα μαθήματα του παρελθόντος που έχετε χάσει και τα λάθη που εξακολουθείτε να επαναλαμβάνετε;


– Να αποκτήσετε δύναμη πάνω στους περιορισμούς και τις αρνητικές συνήθειες σας για να δημιουργήσετε μια συνειδητή ζωή

 • Πώς να εντοπίζετε κακές συνήθειες του παρελθόντος,
 • Πώς να υπερνικήσετε το αρνητικό περιβάλλον που δημιουργεί τον κακό κύκλο στον οποίο βρίσκεστε,
 • Πώς να παρατηρήσετε και να αλλάξετε κάθε αρνητική πτυχή στη ζωή σας που δημιουργείται από παλιές κακές συνήθειες,
 • Πώς να συνδέσετε το ασυνείδητο με τη συνείδηση και να εκδηλώσετε τον καλύτερο εαυτό σας,
 • Πώς να αποκτήσετε δύναμη και επιτυχία από τον ανώτερο εαυτό σας,
 • Πώς να γκρεμίσετε τα όρια που βάζετε στον εαυτό σας και να δημιουργήσετε τη ζωή που αγαπάτε.


– Η δύναμη της συγχώρεσης

 • Πώς η συγχώρεση θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε
 • Πώς τα πράγματα που κρατάμε μας εμποδίζουν να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας
 • Πώς μπορούμε να συγχωρήσουμε τα ασυγχώρητα (γιατί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός)
 • Πώς να είμαστε πιο επιτυχημένοι μέσα από τα πράγματα που αφήνουμε να φύγουν
 • Πώς μπορούμε να είμαστε καλύτεροι στις προσωπικές και οικονομικές μας πτυχές καθώς συγχωρούμε

ΗΜΕΡΑ
#2

– Έναρξη – 09:00 – 21:30*
– Μεσημεριανό διάλειμμα -13:00 – 14:30
– Διάλειμμα για δείπνο – 19:00 – 19:40
– Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα μικρά διαλείμματα μεταξύ 15 και 20 λεπτών το καθένα.

#2: Ανάληψη ευθύνης & Μηχανισμοί επιτυχίας ανατροφοδότησης

– Θυματοποίηση vs. Λογοδοσία

 • Πώς το θύμα μέσα μας μας κρατάει πίσω,
 • Πώς όταν έχουμε τα λάθη και το περιβάλλον γύρω μας θα μας κάνουν πιο επιτυχημένους,
 • Πώς η θυματοποίησή μας είναι ο λόγος που εκδηλώνουμε άσχημα πράγματα,
 • Πώς οι δύσκολες στιγμές θα μας οδηγήσουν στη ζωή που αγαπάμε,
 • Πώς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας δική μας.

 


– Απελευθέρωση ενοχών & μνησικακίας

 • Πώς να κατανοήσουμε τα λάθη στη ζωή μας,
 • Πώς να απελευθερωθούμε και να μην αφήσουμε τη συντεχνία να σταματήσει να ζούμε τη ζωή που αγαπάμε,
 • Πώς να αποδεχόμαστε τα κακά πράγματα, τα δικά μας λάθη και τα λάθη των άλλων,
 • Πώς να τα χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας και να δημιουργήσουμε τη ζωή που αγαπάμε.

 

– Μάθετε στρατηγικές για επιτυχημένες επικοινωνίες

 • Πώς να δίνετε σωστή ανατροφοδότηση
 • Πώς να επικοινωνούμε με τους εαυτούς μας
 • Πώς η επικοινωνία μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τη ζωή που αγαπάμε


– Κατανόηση της “μήτρας συμπεριφοράς” σας

 

 • Γιατί κάνετε αυτό που κάνετε,
 • Γιατί αντιδρούμε αντιδρούμε – τι πρέπει να διορθώσετε και τι πρέπει να αναπτύξετε,
 • Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τον πίνακα συμπεριφοράς μας,
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το matrix σας και να δημιουργήσετε τη ζωή που αγαπάτε.


– Επαναπρογραμματισμός περιοριστικών πεποιθήσεων

 

 • Ποιες περιοριστικές πεποιθήσεις μας εμποδίζουν να γίνουμε πλούσιοι,
 • Πώς να επαναπρογραμματίζουμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις,
 • Πώς να δημιουργήσουμε νέες πεποιθήσεις που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τη ζωή που αγαπάμε.

ΗΜΕΡΑY
#3

– Έναρξη – 09:00 – 21:30*
– Μεσημεριανό διάλειμμα -13:00 – 14:30
– Διάλειμμα για δείπνο – 19:00 – 19:40
– Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα μικρά διαλείμματα μεταξύ 15 και 20 λεπτών το καθένα.

– Ολοκλήρωση 20:00 – 21:30 *

*Ο χρόνος ολοκλήρωσης είναι κατά προσέγγιση και μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τον συντονιστή

#3: Δίνοντας & λαμβάνοντας

– Απελευθερώστε την πηγή της ενέργειάς σας

 • Βρείτε την πηγή της δύναμής σας,
 • Συνδεθείτε με την πηγή της δύναμής σας,
 • Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να δημιουργήσετε τη ζωή που αγαπάτε και επιθυμείτε.

 

– Επούλωση της μνήμης

 • Πώς να δημιουργήσετε μια σύντομη μνήμη για τα κακά πράγματα (οι Ολυμπιονίκες είναι ο κανόνας),
 • Πώς να επουλώσουμε τις παλιές μας πληγές,
 • Πώς να απελευθερώσετε το παρελθόν και να δημιουργήσετε μια νέα καλύτερη ζωή – τη ζωή που αγαπάτε.

 

– Η δύναμη των ξεκάθαρων προθέσεων & της ζωής “From the Inside, Out”

 • Πώς να ζείτε με ειλικρίνεια και να αποκτάτε δύναμη από αυτήν,
 • Πώς να δημιουργήσετε όρια που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε τη ζωή που αγαπάτε,
 • Πώς να δημιουργήσετε το άτομο που αξίζει τη ζωή που αγαπάτε,
 • Πώς να ξεκινήσετε την εξωτερική αλλαγή από μέσα,
 • Πώς η εσωτερική σας αλλαγή θα σας βοηθήσει να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ.

 

– Σύνδεση & Μετασχηματισμός

 • Πώς μπορείτε να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή που αγαπάτε σήμερα,
 • Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλύτερη ζωή σήμερα,
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε όλα όσα μάθατε σε αυτό το σεμινάριο και να τα εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή,
 • Πώς να παρατηρείτε και να αλλάζετε τον εαυτό σας ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τη ζωή που αγαπάτε,
 • Πώς να ξεκινήσετε τη διαδικασία και να τη διαχειριστείτε.

ΗΜΕΡΑ
#4

#4: Πηγαίνετε σε διακοπές 🏝

Συγχαρητήρια! Είσαι ένας νέος άνθρωπος.

Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε.

23-25 Ιούνιος 2023 Ξενοδοχείο Annabelle, Πάφος

Ημέρες
Ωρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Early Bird Μονό Εισιτήριο | 300 ευρώ

Early Bird Διπλό Εισιτήριο | 500 ευρώ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

Αυτό είναι για εσάς αν...

✅ Έχετε κουραστεί να παλεύετε συνεχώς με την αναβλητικότητα και το αυτοσαμποτάζ, εμποδίζοντας τον εαυτό σας να επιτύχει τους στόχους σας και να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές σας.

✅ Ψάχνετε για το πάθος και τον σκοπό σας, θέλετε να ανακαλύψετε τι πραγματικά σας κινεί και σας κάνει να αισθάνεστε ζωντανοί.

✅ Έχετε κουραστεί να αισθάνεστε ότι φοράτε μια μάσκα, προσποιούμενοι ότι είστε κάποιος που δεν είστε, προκειμένου να ταιριάξετε ή να ευχαριστήσετε τους άλλους.

✅ Θέλετε να ζείτε με αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα, να είστε αληθινοί στον εαυτό σας και να αγκαλιάζετε αυτό που είστε στον πυρήνα σας.

✅ Είστε έτοιμοι να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας, κάνοντας τα πράγματα να συμβαίνουν για εσάς αντί να αισθάνεστε ότι η ζωή συμβαίνει σε εσάς.

✅ Θέλετε να βιώσετε πραγματική χαρά, ολοκλήρωση και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας – εργασία, σχέσεις και προσωπική ανάπτυξη.

✅ Έχετε δεσμευτεί να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και είστε έτοιμοι να εργαστείτε για να το πετύχετε.

✅ You want to wake up every morning excited for the day ahead, knowing that you’re living a purpose-filled life.

✅ You’re seeking a community of like-minded individuals who will support and encourage you on your journey to greatness and happiness.

✅ You want to be more in control of your emotions, so you can navigate life’s challenges with grace and resilience.

✅ You’re ready to let go of stress, anxiety, and regret, and instead choose to live in a state of joy, love, and positivity.

✅ You’re ready to eliminate procrastination and self-sabotage so you can be insanely productive and ultimately work fewer hours.

✅ You want to discover how to attract more money, the right people and the door-opening opportunities into your life like magic

✅ You want to develop deeper and more meaningful relationships in your life

✅ You are ready to live the life you love

✅ You want to be surrounded by people who love, support and cheer you on no matter what

100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων έως και 24 ώρες μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου

Αν δεν έχετε καμία αξία από το σεμινάριο, μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσα στις επόμενες 24 ώρες μετά από αυτό και θα σας επιστρέψουμε το 100% των χρημάτων σας, χωρίς ερωτήσεις. Η μόνη προϋπόθεση είναι να συμμετάσχετε πλήρως και τις τρεις ημέρες.

23-25 Ιούνιος 2023
Ξενοδοχείο Annabelle, Πάφος

Ημέρες
Ωρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Early Bird Μονό Εισιτήριο | 300 ευρώ

Early Bird Διπλό Εισιτήριο | 500 ευρώ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

Τι λέει ο κόσμος

Mario

Anastasia

Marios

Giannis

Kaela Santosh

Πηγαίνετε στο Insight! Θα αλλάξει τη ζωή σας!

Είμαι εδώ στην Κύπρο και παρακολούθησα το σεμινάριο INSIGHT 1 και ειλικρινά ήταν μια εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή…

Είχα περάσει μια δύσκολη περίοδο πρόσφατα στη ζωή μου λόγω κάποιων σημαντικών αλλαγών που συνέβησαν. Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά, αλλά το INSIGHT μου έμαθε να αποδέχομαι ότι το πώς αισθάνομαι είναι φυσιολογικό και ότι αυτό είναι εντάξει. Υπάρχουν πραγματικά πολλά περισσότερα, όπως όλοι οι υπέροχοι άνθρωποι που ήταν στη φούσκα μας και το πόσο κοντά τους νιώθω ακόμα και τώρα. Η συνειδητοποίηση ότι η απλή πράξη της ΑΓΑΠΗΣ στην αντίδρασή σας στους ανθρώπους μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τους ερμηνεύετε και τις προθέσεις τους εξ αρχής.

Desi

Αγαπώ τη ζωή μου τόσο πολύ! Σας ευχαριστώ, Insight...

Πώς άλλαξε η Insight τη ζωή μου; Είχα ένα όνειρο! Αλλά φοβόμουν και ντρεπόμουν, πίστευα ότι δεν είμαι αρκετά καλή…

για να πετύχω τα όνειρά μου. Η Insight μου έδωσε τα εργαλεία και τις δράσεις για να μεταμορφώσω τον εαυτό μου. Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, μετά το Insight 1, αφού βοήθησα δύο φορές στο Insight 1 και πέρασα το Insight 2. Είμαι τώρα εκπαιδευτής Theta Healing και επαγγελματίας επαγγελματίας θεραπευτής. Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου, αγαπώ τον εαυτό μου και είμαι μια ευτυχισμένη γυναίκα, μητέρα, σύζυγος και άνθρωπος. Αγαπώ τόσο πολύ τη ζωή μου !!!!! Σας ευχαριστώ, Insight Seminars σας αγαπώ και είστε μέρος της καρδιάς και των ονείρων μου !!!!!”

Tatiana

Επέστρεψα στο σχέδιο της ζωής των ονείρων μου

Πριν από το σεμινάριο είχα προβλήματα με τα παραπανίσια κιλά μου, στην προσωπική μου ζωή υπήρχε ένα μικρό δράμα…

 

Το όνομά μου είναι Τατιάνα.

Πριν από το σεμινάριο είχα προβλήματα με τα παραπανίσια κιλά μου, στην προσωπική μου ζωή υπήρχε ένα μικρό δράμα… Η Επιθεώρηση με βοήθησε να ελαφρύνω τα θέματά μου και να μου ανοίξει πολλές δυνατότητες. Για παραδείγματα:

 

1. Έχασα – 15 κιλά και είμαι ακόμα στη διαδικασία απώλειας άλλων 15 κιλών. 

2. Συμμετείχα σε μαραθώνιο και έτρεξα 5 χιλιόμετρα, για πρώτη φορά στη ζωή μου. 

3. Άρχισα να μιλάω με τον πατέρα μου μετά από μακρά σιωπή. 

4. Επίσης, επέστρεψα στο έργο της ζωής των ονείρων μου και έχω επιτυχία. Άρχισα να πιστεύω στον εαυτό μου και κάθε άνθρωπος γύρω μου με βοήθησε”.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Παρασκευή, 24 Μαρτίου

 – Εγγραφές 08:00 – 09:00

 – Έναρξη του σεμιναρίου 10:00 – 21.30μμ *

 – Μεσημεριανό διάλειμμα -13:00 – 14:30

 – Διάλειμμα για δείπνο – 19:00 – 19:40

During the seminar time, there are going to be more available small breaks between 15 to 20 minutes each

Saturday, March 25*

 – Start – 09:00 – 20:30

 – Lunch break -13:00 – 14:30

 – Dinner break – 19:00 – 19:40

During the seminar time, there are going to be more available small breaks between 15 to 20 minutes each

Sunday, March 26 *

 – Start – 09:00 – 20:00

 – Lunch break -13:00 – 14:30

 – Dinner break – 19:00 – 19:40

During the seminar time, there are going to be more available small breaks between 15 to 20 minutes each

Completion 20:00 – 21:30 *

*COMPLETION TIME IS APPROXIMATE AND MAY CHANGE DEPENDING ON THE FACILITATOR

1) ΣΕΜΙΝΆΡΙΟ 3 ΗΜΕΡΏΝ

– 30 ώρες εντατικού σεμιναρίου 

– Διαμεσολαβητής με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας Βιβλίο εργασίας 

– Περισσότερα από 100 εργαλεία για την καθημερινή ζωή 

– Γίνετε μέρος της κοινότητας με μηνιαίες εκδηλώσεις 

– Γίνετε μέλος μιας εξαιρετικά αφοσιωμένης κοινότητας

2) Πρόγραμμα νοοτροπίας εκατομμυριούχου με 4 κορυφαίους παγκόσμιους μέντορες

3) Βιβλίο – “Η απόφαση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων” του Robert Rolih

4) Βιβλίο – “Rethink Social Media” του Paul O’Mahony

5) Σειρά Grad για τους αποφοίτους μετά το σεμινάριο 4 συναντήσεις

Early Bird Μονό Εισιτήριο | 300 ευρώ

Early Bird Διπλό Εισιτήριο | 500 ευρώ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ